9 september bezocht de HMC Rotterdam voor een inspiratiemiddag on het Thema  Circulair & Culinair. Voor het eerste deel van de dag bezochten we het voormalige Tropicana bad aan de oevers van de Maas. Inmiddels is daar Blue City gehuisvest:

“Een zwembad vol mogelijkheden, dat is BlueCity. Een speeltuin voor circulaire bedrijven, waar we met brein, ballen, lef en lol afkoersen op ’n economie waarin afval niet bestaat. In BlueCity krijg je ’n portie radicale ontwrichting bij je koffie en realiseren we samen een wereld waarin afval waardevol is.”

Na het inspirerende bezoek aan Blue City wist de equipe van De Harmonie ruimschoots de verwachtingen rondom culinair te overtreffen. In de sfeervolle private dining genoten we van een heerlijk viergangen menu.

Met Annemarie, Palmyre, Marieke & Jorrit verwelkomden we maar liefst drie nieuwe leden.