Ter ere van het 25-jarig bestaan van de HMC en het 90-jarig bestaan van Hotelschool The Hague werd een special bijeenkomst georganiseerd met als thema “Meet the future”. Spreker Siemen Cox nam ons mee in zijn reis tot duurzame ondernemer en vertelden ons meer de Blue Economy. Het was mooi om te zien hoe verschillende generaties Hotello’s werden gegrepen door zijn verhaal met een mooi Q&A tot gevolg. De aansluitende paneldiscussie tussen studenten en docenten bevestigde eens te meer hoe relevant de discussie over de rol van technische ontwikkeling versus bewustwording is in het geval van verspilling.

We besloten de avond met een mooi vegetarisch walking dinner bij Greens in The Park waar we in twee gerechten de zwammen van Siemen mochten proeven.

Wat ons betreft een mooie eerste aanzet tot het aanhalen van de banden tussen de Hotelschool en de HMC.

Hopelijk tot op ons volgende evenement op 12 december aanstaande bij Grand Hotel Huis ter Duin voor het jaarlijkse kerstdiner.