BESTUUR

Dim Hemeltjen

Voorzitter (sinds 2015)

Hotelschool, locatie Den Haag, start 96-2, eind 2000, lid HMC sinds 2007.

Carrière in het kort

Actief geweest in Vakantieparken: 2004 – 2010 Center Parcs in Frankrijk: 2 openingen van nieuwe resorts. 2011 – 2018 eigen ondernemer bij M2Leisure ontwikkelen van resorts en waterparken werelwijd. 2019 terug bij Center Parcs als Development Director, altijd nog actief in het ontwikkelen, bouwen en openen van nieuwe resorts.

Woonachtig in Amsterdam, getrouwd, hond.

Reinier Bunnik

Penningmeester & Vicevoorzitter

Reinier heeft na HDH (2002-2007) de kans gekregen om via Starwood Hotels het Vita Futura programma te doorlopen. Via Aspen (St Regis), Washington DC (W hotel en Intercontinental), Aruba (Holiday Inn resort) keerde hij weer terug in Amsterdam na bijna 10 jaar on the road en wel bij het Conservatorium hotel. Begon in 2018 zijn eigen consultancy wat hij nog steeds heeft, maar de hotello in hem kon de unieke kans om als GM van Zoku Amsterdam aan de slag te gaan niet laten lopen.

Gedreven, data minded en zeer internationaal georienteerd. Reinier haalde ook onderweg zijn MBA in de USA (University of Phoenix)

Martine Vissers

Bestuurslid

Mijn naam is Martine Vissers en ik ben HMC bestuurslid sinds 2018. Van 1995 tot 1999 was ik in Den Haag op de Hotelschool te vinden. Na de Hotelschool ben ik vooral werkzaam geweest in de Sales, voor hotels maar ook voor andere bedrijven. Ook heb ik lange tijd op het stagebureau van de Hotelschool gewerkt. Inmiddels ben ik sinds een aantal jaar weer terug in de Sales, maar altijd hospitality gerelateerd, want daar gaat mijn hart nog altijd sneller van kloppen. Ik woon in Rotterdam, samen met Patrick en onze twee zonen Joep en Boris.

Wat is er zo leuk aan de HMC? Dat de events altijd een informatief en sociaal aspect hebben en we met een leuke club mensen interessante dingen doen en tegelijkertijd een hele gezellige tijd hebben!

Mariëlle van der Putten

Secretaris

Mijn naam is Mariëlle van der Putten, semester 2003-II en HMC lid vanaf 2016. Sinds 2018 mag ik als secretaris deel uitmaken van het bestuur van deze mooie club. Na de Hotelschool werkzaam geweest in diverse onderdelen van de hospitality industry waaronder hotellerie, horeca en events. Ook een paar jaar een uitstap gemaakt naar commercie in de giftcard branche.

In 2018 heeft dit ertoe geleid dat ik mijn bedrijf Yell Events heb opgericht waarin ik evenementen organiseer voornamelijk voor de zakelijke markt. Hierin komt voor mij alles samen en word ik elke dag weer intens gelukkig van! De HMC is voor mij een bron van inspiratie. Dit komt door de combinatie van de diversheid van de groep, de inhoud van de bijeenkomsten en de locaties waar we bij elkaar mogen komen. En niet onbelangrijk, Hotello’s onder elkaar met allemaal een hart voor hospitality betekent natuurlijk sowieso gezelligheid!

PAUL BREMEN

Bestuurslid

Mijn naam is Paul Bremen en sinds 2018 zit ik in het bestuur van de HMC. Van 2000 – 2005 heb ik in Den Haag op de Hotelschool gezeten. Al vrij snel was duidelijk dat de Hotelschool een ideale manier was om wat van de wereld te zien. Via Berlijn, Beijing, Dubai, Londen en Brussel ben ik uiteindelijk toch weer in Nederland terechtgekomen. Inmiddels werk in ik in Utrecht als Cluster General Manager voor Hampton by Hilton & Crowne Plaza Utrecht Central station.

Joost van der Minne

Bestuurslid

Mijn naam is Joost van der Minne en sinds 2020 ben ik in bestuurslid van de HMC. In 2003 ben ik begonnen met de Hotelschool, en vanaf het begin was voor mij duidelijke dat ik een carrière in de Hotellerie ambieerde. Na de Hotelschool heb ik een aantal jaren in het zuiden van Nederland gewerkt bij de Oostwegel Collection in verschillende rollen, waarna ik richting Rotterdam, Noordwijk en Amsterdam uiteindelijk als General Manager van Snowworld in Zoetermeer ben aangeland.

LEDEN VAN VERDIENSTE

Ewout Cassee

Erik Muller

Lorens Keip